Заев идва в България

17085
Заев идва в България

Председателят на основната опозиционна партия в Македония СДСМ Зоран Заев пристига на еднодневно посещение в България, предаде БГНЕС.

От партията съобщиха, че по време на визитата му в страната се очаква той да се срещне с високопоставени представители на властта, както и с ръководството на опозиционната Българска социалистическа партия.

"България е голям приятел на Македония и това тя го е показвала много пъти досега, като започнете от признаването на независимостта ни, та досега. Знам, че България, като член на ЕС, мисли доброто на Македония, независимо, дали става въпрос за ЕП или в ЕК. Каквото и да предлага България, винаги е правилно и така се прави от страна на приятел за приятел. Това, което аз знам е, че България иска Македония да е член на ЕС и НАТО и затова страната ви иска да ни помогне, не като на опозиция или на управляващи, а просто, като на голям приятел на Македония", заяви Заев.

Лоша новина за "Турски поток": Македония и Сърбия ще се съобразяват с ЕС

Перспективите за излизането на газопровода „Турски поток“ зад пределите на Турция стават все по-малко реални, пише руският ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com