"Анонимните" атакуват ислямистки сайтове на Балканите

9301
"Анонимните" атакуват ислямистки сайтове на Балканите

Хакерската група "Анонимните" обяви началото на атаката срещу всички ислямистки сайтове на Балканите. Хакерите от Босна и Херцеговина предупредиха джихадистите, че ще "свалят всички техни сайтове и профили в социалните мрежи", съобщава БГНЕС.

Техните колеги от Хърватия обявиха списък с имената на хора, които са свързани с терористични организации и групировки.

"Анонимните" разкриха лични данни на предполагаеми екстремисти

Хакерската група „Анонимните“ започна да публикува личните данни на предполагаеми екстремисти, след като вчера „обя...

"Операцията в Босна и Херцеговина има за цел да разкрие всички терористи, муджахидини, техни симпатизанти, легални или нелегални. Заедно с това ние ще обявим техните имена", пише в съобщението на Анонимните от Босна. В него се подчертава, че "атаките им ще бъдат безмилостни.Ние не забравяме. Ние не прощаваме", пишат още Анонимните от Сараево.

Според тях "Ислямска държава използва слабостите на полицията и на разузнавателните служби в различни държави по света и атакуват там където най-много боли".

"Ние нямаме патрони за стрелба срещу тях. Но можем да ги заглушим. Ще им прережем езиците. Ще им счупим пръстите по ръцете", пишат още Анонимните и подчертават, че до момента са "унищожили над 400 ислямистки сайта".

Почти в същото време хърватските Анонимни разпространиха списък с имената на лица, за които се твърди, че са свързани с терористични групи. В списъка фигурират имената на 80 души. Те обявиха "война на босненските ислямисти".

"Анонимните" обещаха да отмъстят за "Шарли ебдо"

Хакерската група "Анонимните", отговорна за атаките срещу сайтове на международни институции и компании, обеща да отмъсти за кървавот...

Припомняме, че преди два дни босненски ислямист, привърженик на уахабитите, застреля двама войници в центъра на Сараево. По-късно той се самовзриви в собствения си дом. Баща му призна, че той е бил привърженик на ислямския фундаментализъм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com