US портал: Сърбите са виновни за края на света

14156
US портал: Сърбите са виновни за края на света

Американският електронен портал "Попюлар" обяви, че за наближаващия край на света, който би трябвало да се случи на 21.12 2012 г., не са виновни древните маи, а сърбите, които умишлено или не, са реализирали едно от предсказанията на Нострадамус.

Става дума за една малка, но явно съществена част от неговите пророчества, в които се казва следното: "И ще дойде година с числото на дявола в обратен ред (1999 г. има три деветки, които обърнати наопаки стават точно три шестици, т.е. числото на Сатаната) и тогава дяволът ще поиска да сътвори световен раздор, за да може 13 години по-късно целият свят да бъде унищожен".

САЩ предават на живо "края на света" от Мексико

Американската информационна агенция АП ще предава на живо от руините на древния град на маите Чичен Ица „Края на света”. На...

"Ясно е, че през 1999 г., продължава американския портал, наистина се стигна до световен раздор, защото 19 страни по света, т.е. участниците в Алианса, влязоха във въоръжен конфликт със Сърбия заради Косово. Той бе предизвикан от сърбите, които отказаха да сключат мирен договор с албанците. Вероятно сърбите дори не са чували за прогнозите на Нострадамус, но ето че именно те - волно или неволно, ще дадат повод за настъпването на края на света този петък. Така че, знайте, за края на света не са виновни маите, а сърбите", заключава американският портал "Попюлар", цитиран от КРОСС.

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com