Румънски мобилен оператор пуска безплатен интернет за всички абонати

12750
Румънски мобилен оператор пуска безплатен интернет за всички абонати
Снимка: Thinkstock

„Vodafone – Румъния“ – вторият най-голям мобилен оператор в северната ни съседка, ще предлага по 2 дни месечно напълно безплатен мобилен интернет на всичките свои клиенти, независимо от договора, който те са подписали. Компанията прави това с цел да увеличи броя на своите абонати и да привлече вниманието на настоящите клиенти към услугата „Supernet 4G”, която бе открита преди около година.

„За два дни в месеца нашите 8 милиона клиенти ще използват напълно безплатно услугата Supernet 4G. Ние ще им дадем възможност да използват най-добрия интернет, без каквито и да било добавени стойности.“ Това заяви Андреа Росини – директор на “Vodafone – Rумъния“.

Румъния проведе парасъстезание по тенис през изминалия уикенд

40 атлети с физически увреждания от 13 различни държави пристигнаха през изминалата седмцица в столицата на северната ни съседка Румъни...

Единственото, което ще трябва да притежават клиентите, за да имат достъп до безплатен интернет на всяко 12-о и 13-о число от месеца, е сим карта на “Vodafone”, без значение на предплатена или непредплатена услуга.

Мобилният оператор предлага услугата „Supernet 4G” от септември миналата година. Покритието обхваща над 2 500 градове и села, включително и 100% от териториите на 100-те най-големи градове отвъд Дунав.

От септември 2014 г., по данни на компанията, абонатите на „Vodafone – Румъния“ са гледали над 60 милиона часа видео съдържание, като скоростта е възможно най-добрата в страната.

Изп. източник: Romania Insider

Румънска правителствена програма стимулира закупуването на нови автомобили

Продажбите на леки автомобили в Румъния са се повишили с едва 0,2% към юли тази година, ако ги сравним с данните за същия месец от изми...

Автор: Теодор Спасов

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Балкани