Кървава драма в Солун, мъж простреля жена си два пъти в лицето

15569
Кървава драма в Солун, мъж простреля жена си два пъти в лицето
Снимка: БГНЕС

Мъж в Солун, влязъл в цветарски магазин рано сутринта и прострелял жената, която продавала цветя с два изстрeла в лицето. След това той се заключил в магазина и отказал да напусне, предава Български новини. Първоначално полицията смяташе, че мъжът е направил опит за извършване на грабеж. По-късно обаче, разбрали, че това е семеен скандал, тъй като жената, която той е прострелял е съпругата му.

50-годишният човек влязъл в цветарския магазин с каска на главата и с пушка в ръцете. След това той застрелял жена си два пъти в лицето и се заключил вътре. Когато полицията пристигнала, на мястото проехтял изстрел от вътрешността на магазина. По-късно полицаите установили, че човекът се е прострелял в областта на шията, като си е причинил сериозни наранявания, опитвайки да се самоубие.

В Солун ще се изучава ислям

От университета в Солун в бъдеще ще излизат и дипломирани специалисти по ислямска религия. Съпротивата срещу тази специалност обаче е ...

50-годишният мъж вече е прехвърлен в местната болница. Съпругата му също е в болница в критично състояние. Установено е, че тя има две големи рани, една в главата и втора в лявата ключица. Предстои да бъде оперирана, след което ще бъде прехвърлена в интензивното отделение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com