Хърватите: В Белград не беше Путин, а негов двойник!

40970
Хърватите: В Белград не беше Путин, а негов двойник!

Преди няколко дни хърватите обявиха, че заради прилика в лицата може да се твърди, че бащата на сръбския премиер Александър Вучич е албанец, който работел няколко години в една и съща фирма с майката на Вучич. Сега хърватските интернет потребители са направили ново откритие, пише македонското електронно издание media.mk.

Посещението на руския президент Владимир Путин в Белград и грандиозният парад в негова чест все още са сред водещите теми в региона.

Визитата на Путин в сръбската столица развълнува хърватската общественост, а някои медии разпространиха "сензационната новина", според която на парада в Белград не присъствал Путин, а негов двойник.

Хърватски портали и форуми подеха предположението, че на визита в Сърбия е дошъл не руският президент, а негов двойник, който се нарича Юрий и който има изключителна прилика с него. Ролята на Юрий била да поема задълженията на Путин при "по-маловажни държавни посещения".

Така, според хърватите, Владимир Путин още в четвъртък, 16 октомври, бил на път за Милано, докато Юрий присъствал на парада в Белград.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com