Гърция: Туризмът няма да бъде засегнат

7287
Гърция: Туризмът няма да бъде засегнат

Ограничителните мерки върху движението на капиталите в Гърция, не се отнасят за тези, които желаят да извършат банкови операции или да теглят пари от банкомати с кредитни или дебитни карти, издадени в чужбина. Това съобщи гръцкото Министерство на икономиката, инфраструктурата, мореплаването и туризма.

В страната има достатъчни количества горива, както и наличие на стоки и услуги, които гарантират нормалното пребиваване на посетителите, както в градските центрове, така и навсякъде в страната и на островите, категорични са от министерството.

Почти 60% от гърците са заплашени от бедност

В тревожен доклад на Парламентарната бюджетна служба на Гърция, който е официално представен през септември 2014-та година, се твърди, ...

В съобщението се посочва още, че Гърция продължава да гарантира високо ниво на качеството на услугите, които предоставя на посетителите и които са я превърнали в топ туристическа дестинация в света.

Заместник-министърът на туризма Елена Кундура заяви, че гръцкият туризъм продължава да е на челно място в предпочитанията на посетителите. „Туристите, които вече се намират в страната, а и тези, които планират да я посетят, няма да бъдат засегнати от събитията и ще могат да продължат да се наслаждават на ваканцията си в Гърция без никакъв проблем", подчерта Кундура, цитирана от Нова телевизия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com