Гръцки учители са арестувани за педофилия

16256
Гръцки учители са арестувани за педофилия
Снимка: Thinkstock

Шестима учители и един университетски преподавател са арестувани по обвинение в педофилия в Гърция. Акцията е част от международната операция "Архимед".

Директорът на полицията предаде на министъра на образованието списък с имената на седем преподаватели, задържани за разпространение на детска порнография. Министерството незабавно отстрани от работа учителите до приключване на следствието и решението на съда.

67-годишен англичанин блудствал с малолетни в Бургаско

Полицията в Бургас задържа 67-годишен англичанин за притежание на снимки на малолетни лица с порнографско съдържание, съобщиха от ОД н...

При обиск в домовете на задържаните са намерени следи за сваляне и разпространение в социалната мрежа на видеоклипове с шокираша детска порнография, споделят специалистите, извършили разследването.

Психолози разговарят с учениците и родителите им, за да се установи дали учителите не са извършили сексуално престъпление с децата.

Министърът на образованието поиска в парламанта да бъде излушан шефът на отдела за борба с електронните престъпления. Той ще запознае депутатите с проблема. Темата е сериозна, защото нараства процентът на престъплетията, свързани с детска порнография и педофилия, заяви образователният министър на Гърция.

 

Разследват Уил Смит за педофилия

В Лос Анджелис стартира разледване срещу Уил Смит и съпругата му Джейда заради снимки на невръстната им дъщеря Уилоу, предаде БГНЕС. С...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com