Груевски: Заев прави всичко възможно да няма споразумение

9749
Груевски: Заев прави всичко възможно да няма споразумение

Македонският премиер и лидер на управляващата партия ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски обвини опозицията в нежелание да се намери изход от политическата криза, която продължава вече 6 месеца, предаде БГНЕС.

"Моите очаквания са свързани с възможността да се намери разумно решение, разумен компромис за изход от политическата криза. Засега не мога да кажа, че другата страна върви в тази посока", каза Груевски при визитата си в град Гевгели, в южната част на Република Македония.

"Аз оставам с впечатлението, че другата страна прави всичко възможно да не се постигне споразумение. От опозицията през последните дни поставят колкото е възможно по нелогични условия с единствена цел - да не се постигне споразумение и политическата криза да се задълбочава, кое от своя страна ще има последствия за икономиката", каза още Груевски.

Той очаква това поведение да нанесе тежки поражения на следващите предсрочни парламентарни избори и разликата между неговата партия и тази на опозицията да бъде съкрушителна и в полза на ВМРО-ДПМНЕ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com