Ердоган заплаши "враговете на Турция", че ще си платят

21107
Ердоган заплаши "враговете на Турция", че ще си платят
Снимка: Getty Images / Guliver

Враговете на Турция ще си платят. Това заяви турският премиер Реджеп Тайип Ердоган след като декларира победа за Партията на справедливостта и развитието на местните избори в страната.

„Тези, които нападнаха Турция, останаха разочаровани”, каза Ердоган за скорошното разпространяване на вредни онлайн изтичания на данни, разкриващи корупция.

Ердоган онемя

Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган беше принуден да прекрати предизборната си кампания преди ключовите местни избори в неделя зара...

„Благодаря на всеки, който се е молил за наша победа по цял свят. Вие подкрепихте нашия премиер, аз ви благодаря безкрайно. Вие подкрепихте независимата борба на нова Турция”, добави той.

Ердоган направи изказването си с все още пресипнал глас от продължителната предизборна обиколка из страната за изборите, разглеждани като референдум за неговото 11-годишни управление. Турският премиер обвини лоялните на имам Фетхуллах Гюлен за онлайн изтичането на информация и подслушването на разговори за националната сигурност относно Сирия и пускането им в YouTube.

„Ние ще влезем в пещерите им и те ще си платят цената. Как може да застрашавате нашата национална сигурност за Сирия? Сирия в момента е в състояние на война с нас”, каза премиерът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com