Българи отиват да се бият в Куманово, сърби също се организират

19123
Българи отиват да се бият в Куманово, сърби също се организират
Снимка: БГНЕС

Българи се готвят да се включат в сблъсъците в Куманово. Това съобщи бившият депутат Павел Чернев. Той добави, че подобна организация тече и в съседна Сърбия, от където също ще има отряд, който ще отиде да се бие на страната на македонците срещу терористите.

"Организираме се основно през социалните мрежи, обясни Павел Чернев пред "Блиц". - Много наши момчета изявиха желание да помогнат на македонците. Там и в момента има много българи, от които за съжаление, никой в правителството не се интересува. Решени сме да помогнем. Към Сърбия пътува и нашият брат Братислав Живкович. Той също води момчета, които ще се присъединят към нас".

Националисти: ДПС вече печели и купува и български гласове

С приказките си за гласовете на ромите, Лютви Местан отклони вниманието от факта, че ДПС печели повече български гласове в сравнение с ...

Павел Чернев е поддръжник на идеята, че стрелбите в Куманово и нападението от косовари са организирани от сегашния президент на страната Никола Груевски. Според него шиптърите, нахлули в македонския град са наети от него.

"Имам информация, че това са наркотрафиканти, наемници, готови на всичко. По този начин Груевски цели да ликвидира хората от улиците и да няма протести срещу него", обяснява Павел Чернев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com